افتتاح خودروی ارتباطات رادیویی سیار

۱۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۹:۱۸ کد : ۱۱۱ اخبار وحوادث
تعداد بازدید:۲۱۸۵
معمولا در مواقع بحران زیر ساخت های ارتباطی منطقه بحران زده از بین میرود و امکان برقراری ارتباط و درخواست کمک بر اساس نیازمندی منطقه وجود ندارد ، لذا واحد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی زابل با استفاده از امکانات در اختیار و خرید تجهیزات ارتباطی مورد نیاز اقدام به راه اندازی خودروی ارتباطات سیار مجهز به چندین مسیر ارتباطی مثل بیسیم –تلفن ماهواره ای –ارتباط اینترنتی و ....نموده
افتتاح خودروی ارتباطات رادیویی سیار

دکتر غلامعلی رفعت رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی زابل در این خصوص گفت :

معمولا در مواقع بحران زیر ساخت های ارتباطی منطقه بحران زده از بین میرود و امکان برقراری ارتباط و درخواست کمک بر اساس نیازمندی منطقه وجود ندارد ، لذا واحد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی زابل با استفاده از امکانات در اختیار و خرید تجهیزات ارتباطی مورد نیاز اقدام به  راه اندازی خودروی ارتباطات سیار مجهز به چندین مسیر ارتباطی شامل: بیسیم –تلفن ماهواره ای –ارتباط اینترنتی و ....نموده است.

با توجه به کمبود اعتبار لازم برای  خرید خودرو توسط مرکز  پرسنل واحد ارتباطات رادیویی فوریتهای پزشکی  با همکاری و ایده پردازی های خود دست به کار شده و این خودرو را طراحی و آماده بهره برداری نموده اند ، این مرکز ازیک دستگاه آمبولانس اسقاطی برای این هدف مهم استفاده نمود و با تغییر کاربری و تعمیر موتور توسط پرسنل و کارکنان واحد نقلیه اورژانس زابل تعمیر گردید و پس از صافکاری و رنگ آمیزی آماده تجهیز شدن گردید بعنوان مثال برای تهیه موتور برق از موتور برق بدون استفاده در دانشگاه استفاده گردید و پس از تعمیرات جزئی قابل استفاده شد و در سایر قسمت های این خودرو با ابتکار پرسنل صرفه جویی های قابل مشاهده ای صورت گرفت  بطوری که این خودرو با مبلغ 40 میلیون تومان آماده بهره برداری شده و این قیمت یک سوم قیمت مشابه در دیگر مراکز اورژانس در کشور میباشد که آنها هزینه کرده اند .

-امکان استقرار این خودرو و شروع بهره برداری از آن درکمترین زمان ممکن د رمنطقه بحران زده وجود دارد

-در این خودرو جهت کار با سیستم های موجود 3 نفر از پرسنل کارآزموده فوریتهای پزشکی حضور دارند

-این تیم در مواقع بحران با دستور مستقیم فرمانده عملیات سلامت در حوادث غیر مترقبه (رئیس دانشگاه علوم پزشکی ) و تحت نظر مستقیم فرمانده ارشد DMAT دانشگاه حاضر در منطقه عملیات انجام وظیفه می نماید ./.

این خودرو مجهز به  امکانات ذیل می باشد :

خودروی جیفا با تغییر کاربری وباز سازی شده شامل تجهیزات ارتباطی شامل :

-انواع بیسیم های رادیویی در باندهایی VHF-UHF-تکرارکننده های رادیویی -تلفنهای ماهواره ای -فاکس ماهواره ای -اینترنت از طریق فناوری WIFI-سیستم پیجینگ SIP- سامانه رهیابی آمبولانس

-دوربین مداربسته ۳۶۰ درجه با قابلیت ارسال تصاویر منطقه درگیربحران به مرکز مدیریت بحران  وتصویر برداری هوایی و سرویس های تله متری و مانیتورینگ از راه دور

-سیستم برق رسانی ترکیبی تابلوی برق هوشمند واتوماتیک با قابلیت ۴ ورودی برق شهری -موتور برق- اینورتر-upsوتجهیزات رفاهی شامل تخت خواب –سیستم های سرمایشی –گرمایشی  و دیگر امکانات مخابراتی و الکترونیکی

دکتر رفعت در پایان از حمایت دکتر نصیری رییس دانشگاه و پرسنل فوریتها که موجب صرفه جویی شده و با خلاقیت خود کمک بزرگی در تجهیز این خودروی مورد نیاز کردند تشکر و قدردانی کرد .

قابل ذکر است این خودرو با حضور دکتر علی اکبر نصیری ریاست محترم دانشگاه و مسوولین شهرستان به بهره برداری رسید .

کلید واژه ها: خودروی ارتباطات سیار اورژاس زابل

( ۶ )